måndag 9 februari 2009

Solen är tillbaka!

Nu är snart ytterligare en måndag till ända. I dag har jag varit pigg och alert hela dagen. Även att resten av världen har klagat. Det måste vara för att solen har börjat visa sig igen som jag är så positivt inställd.
I morse var det en riktigt häftig måne. Den var så stor så den såg nästan ut som en planet på nära håll. Har aldrig sett den så stor innan. Fascinerande!

I lördags var det Melodifestivalen. Sammanfattning av denna: underbar programledarinsats, knepiga regler (undrar om de verkligen är genomtänkta ordentligt) och ganska svagt startfält. Rätt låtar gick vidare, men det kommer inte att spela någon roll för ingen av dem kommer att vinna.
Sällskapet under kvällen var väldigt trevligt. Vi, Jenny och Gustav var bjudna hem till Magnus och Emma och det vankades god mat och dricka.

Lördagen måste för övrigt ha varit århundradets hittills dimmigaste och gråaste dag. Vi gjorde det bästa av situationen och var bland annat inne i stan. Det var trots allt en bra dag.

I söndags var vi hemma hos Per på födelsedagsmiddag och innan dess tog vi en lång promenad i det härliga soliga vädret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lova att uppdatera mer om melodifestivalen. Mycket bra sammanfattning! Missade forra aret och kommer att missa detta aret... suck