söndag 27 juli 2008

The Weekend

Får se nu, vad har hänt sedan sist....
I fredags skulle vi först åka in en snabbis till stan. Knappast några människor på stan när det är så varmt tänkte vi. Men tydligen var det marknad så hela stan var fylld med massa konstiga människor från jag vet inte vart. En kille bar på en skinnjacka. Ja, man vet ju aldrig, det var ju bara 27 grader och stekande sol...
Vi flydde kaoset så fort vi kunde och åkte en kortis till Öland för kafferep med J:s släkt. Sedan åkte vi till stugan och var med på strandfesten där. Dagen efter var det lite segt i lägret, men det ordnade till sig på eftermiddagen då det var nybyggarfest här i området. Alla verkar jättetrevliga och eftersom jag och Jeppe vann tipsrundan så ska vi anordna festen nästa år.

I dag åkte jag först och red på morgonen och sedan cyklade vi ner till sjön och tog ett morgondopp med soltorkning på bryggan innan frukost. Livskvalitet!
Sedan har jag och Åsa (som är fylleänkor då våra 35-åriga män är på Strand) spenderat större delen av dagen på Eriksöre. Det resulterade i en liten rödaktig hudton, men inte farligt.
En tupplur, mat och sedan en långprommis med hundarna.

I natt ska man vara fyllechaffis. Shit, vad snäll man är!

Inga kommentarer: