fredag 7 augusti 2009

Semesterdag 20

Sista semesterdagen till ända. Känns trots allt helt ok. Det värsta med att jobba är egentligen de stressiga morgnarna. Först väntar dock en hel härlig helg!

Idag har det varit jättevarmt! Målningsplanerna grusades. Istället blev det bullbak och sedan mest slappa aktiviteter i skuggan. Började läsa en ny bok som jag lånade i början av sommaren, men nästan hade bestämt mig för att inte läsa, men när Helena var här tipsade hon om just den boken och sade att det var den bästa bok hon någonsin hade läst så eftersom den ligger här ska jag självklart ge den en chans.

Ikväll ska grillmästaren bjuda på örtspäckad lax. Ser gott ut!

Vi kastade frisbee här på tomten förut, från början för Toyas skull, men sedan blev det mer för vår egen skull. Till slut blev Toya sur och tog frisbeen och lade den åt sidan och stod och vaktade den. Då hämtade vi en boll. Då tog hon den också och lade i sin "hörna" tillsammans med frisbeen. Samma sak med tredje bollen som vi hämtade. Vi skulle minsann inte leka med hennes saker. Tillslut blev det en rolig lek som gick ut på att vi skulle sparka bollen till varandra X antal gånger utan att Toya bröt in och tog den. Inte lätt kan jag säga!

Prognos: Jätte (för..?)varmt

Inga kommentarer: