måndag 19 oktober 2009

Malmö i helgen

I fredags firades Jeppe. Våra kära familjer var här och det var som vanligt trevligt, även om man var astrött eftersom det var fredag.

På lördag förmiddag mötte vi upp Patrik och Åsa och Jonas och Maria på tåget som tog oss till Malmö. Det blev en rolig tågfärd med snackbuffé och bag in box.
Efter lite softande i Malmö mötte vi ett annat gäng, med för mig nya människor, och gick till St Markus källare och åt supersupergod buffé! Om ni är i Malmö så kan jag verkligen rekommendera det stället. Som Källaren Kronan fast så mycket större.
Jeppe frågade vår servitris hur gammalt stället var och detta var vad han fick till svar:
Jag har faktiskt ingen aning, men det har hängt med ett bra tag i alla fall.
Haha, snacka om att ha koll!
Därefter såg vi Svensson Svensson på Nöjesteatern och sedan vidare till Lilla torg där vi faktiskt satt ute resten av kvällen. Så är det i södern. Varmt och gott. I alla fall under gasolvärmarna.

I söndags blev det inte mycket gjort efter att vi kom hem. Vi sköt lite på det som vi hade räknat med att göra. Dessutom kom vi hem en timme senare än vi hade trott, så det kan man ju alltid skylla på.

Nu är det måndagkväll och Jeppe har åkt till innebandyn. Det betyder myskväll framför TV:n med fikasvullande för min del.

Inga kommentarer: